2017 m. gegužės 25 d., ketvirtadienis

Susitikimas su Justiniškių gyventojais

Susitikome su Justiniškių bendruomenės gyventojais. Labai produktyvūs, dalykiški ir nuoširdūs pokalbiai, išklausant rimtus klausimus ir problemas su kuriomis kasdien susiduria visuomenė. Paliestos gyventojams labai aktualios temos, pradedant sveikatos priežiūros klausimais ir taisytinomis kliūtimis gydymo įstaigose, naktinių barų keliamo triukšmo, mokyklinių autobusiukų poreikio klausimais ir baigiant kultūros paveldo objektų Molėtų raj. populiarinimo bei vietinės reikšmės kelių, primenančių dar XIX a. sąlygas vaizdingų vietovių pasiekiamumui užtikrinti sutvarkymo būtinybe.
Šie pokalbiai yra puikus stimulas ieškoti išeičių, tobulinti vietos savivaldos institucijų darbą, dažnus jų valdininkus priverčiant dirbti, o ne žiūrėti pro pirštus ar eiti lengviausiu keliu. Išklausiau gerų patarimų, pasiūlymų, kritikos, o tai tikrai padeda man tobulėti, semtis patirties, išminties ir naujų idėjų, kurių
nemažai gimė bendruose aptarimuose, ieškant racionaliausių išeičių. Mes, Seimo nariai, turime dirbti patys išeidami į visuomenę ir atnešdami sprendimus iš jos, o ne nuleisdami juos iš viršaus. Tikrai dėsiu visas pastangas, kad išspręstume šiuos klausimus. Ačiū mano padėjėjai Daliai Adašiūnaitei už didelę organizacinę pagalbą ir puikų bendravimą su gyventojais.
 Sekite Virginijos Vingrienės Facebook paskyrą: https://www.facebook.com/vvingriene/.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą