2017 m. lapkričio 17 d., penktadienis

Vizitas Druskininkuose

Laimos Rekevičienės nuotrauka
Šiandien Druskininkuose apsilankęs LR Ministras Pirmininkas Saulius Skvernelis su Druskininkų savivaldybės vadovais ir administracijos specialistais, susitikimuose dalyvavusiais LR Seimo nariais Zenonu Streikumi ir Virginija Vingriene, Vyriausybės atstove Alytaus apskrityje Ona Balevičiūte aptarė Druskininkų bendruomenei aktualiausius klausimus.
S. Skvernelis apžiūrėjo Druskininkų sportininkų rengimo ir reabilitacijos centrą, domėjosi, kaip vyksta šio Lietuvos ir užsienio šalių sporto bendruomenei svarbaus objekto įrengimo darbai.
Druskininkų savivaldybėje organizuoto susitikimo metu meras R. Malinauskas svečiams papasakojo apie Druskininkų savivaldybės pasiekimus, įgyvendintus ir planuojamus projektus, išdėstė aktualiausias problemas.
Meras R. Malinausko teigimu, vizito metu daugiausia dėmesio šįkart skirta ne Druskininkų pasiekimams pristatyti, o problemoms, su kuriomis susiduria Druskininkų savivaldybė. Su Premjeru buvo aptarta bendra investicijų aplinka ir kurorto strategija, pozicija ir tai, kokiu keliu mes einame. Iš Premjero išgirdome, kad mūsų problemas išgirdo ir ieškos galimybių padėti jas spręsti“, – sakė meras R. Malinauskas.
Premjeras S. Skvernelis sakė, kad vizitas Druskininkuose buvo konstruktyvus ir dalykiškas: „Yra klausimų, kuriuos reikia spręsti, mėginsime ieškoti jų sprendimo būdų“.
Vizito Druskininkuose metu Premjeras susitiko ir su verslininkais, apsilankė Socialinių paslaugų ir Jaunimo užimtumo centruos, kur laukė susitikimas su aktyviaisiais „Bočiais“, kitų nevyriausybinių organizacijų nariais.
Premjeras taip pat apsilankė gilias gydymo ir reabilitacijos tradicijas puoselėjančioje „Eglės“ sanatorijoje.

Sekite Virginijos Vingrienės Facebook paskyrą: https://www.facebook.com/vvingriene/.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą